Kurabiye Evimiz :)

Veeee sonunda isteğimi gerçekleştirdim ve yılbaşı için özel olarak kurabiye evimizi annemle beraber yaptık. Ama bu kadar mı eğlenilir. Bu kadar mı keyif alınır. Hiç bu kadar keyif alacağımızı tahmin etmemiştik ama annem de ben de çok eğlendik kurabiye evimizi süslerken. Kurabiye evin tarifini pastaci'dan aldım. Ama detaylı olarak da buraya ekleyeceğim. Şimdiden herkesin yeni yılını kutluyor, sağlık, mutluluk dolu nice yıllar diliyorum.
İşte kurabiye evimizin ve süslediğimiz yılbaşı kurabiyelerimizin fotoğrafları...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Kategoriler: ,,. Sık kullanılanlara ekle.

Kurabiye Evimiz :) için 3 Yorum

  1. Bahar says:

    Gerçekten kızımla birlikte çok eğlenceli bir pazar günü geçirdim. Bu yaşıma geldim bir sürü pasta, börek, kurabiye yaptım bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. Yaparken saatlerin nasıl geçtiğini anlamadık bile. Yabancıların yılbaşında ailecek yaptıkları bu kurabiye evlerden birinide biz kızımla yaptık. Çiğdemciğim bana böyle bir keyfi yaşattığın için sana çoook teşekkürler ediyorum. İnşallah eşin ve çocuklarınla birlikte eğlenceli nice yıllar kurabiye evler yaparsın. :D

  2. Ayyyy annecimmmm ne güzel yazmışsınnn.. Çok duyglandım.. Çok mutlu oldum. Keyif almana bende çok sevindim. Sende ilerde torununla beraber kurabiye evler yaparsın :)) ;)

  3. Adsız says:

    çiğdemcim kurabiyelerinede bayıldım

SEN DE YORUM YAZ

Yorumunuz için şimdiden çok çoook teşekkür ederim ;) Mutlu günler dilerim..Sevgiler..(Çiğdem Acar)

Ajandam