★ Şeker Hamurlu Temel Pastacılık★
* Pastacılıkta kullanılan ekipmanların tanıtımı
* Kaplamaya uygun pandispanya yapımı
* Pastacı kremasının yapımı
* Kekin katlandırılması, pastacı kreması ve iç malzeme ile pastanın oluşturulması
* Şeker hamuru renklendirilmesi ve kaplamaya uygun hale getirilmesi
* Pastanın kaplanması
* Temel süsleme teknikleri ile pastanın süslenmesi
* Kalıp, patchwork ve benzeri malzeme kullanımı ve püf noktalar
* Malzeme temini temel bilgiler
★ Şeker Hamurlu Kurabiye Yapım★
* Kurabiye hamurunun hazırlanması
* Kalıplar ile kesilerek pişirilmesi
* Temel süsleme teknikleri
* Malzeme kullanımı ve püf noktalar
* Şeker hamuru ile kurabiyelerin kaplanması
★ Çikolata Yapım★
* Çikolata yapımı ile ilgili kullanılan malzemelerin tanıtımı
* Çikolatanın işlenmeye uygun hale getirilmesi (Temperleme)
* Roches yapımı
* Dolgu çikolata yapımı
* Kalıp çikolata yapımı
* Truf yapımı
bu 250 milyon dediğiniz ücret kişi başına ücretmi yoksa 3 kişinin ücreti mi? Birde kursu nerede veriyorsunuz pastanede mi yoksa atelyeniz mi var?
İyi gunler ben pastacilik ve kurabiye kursuna katilmak istiyorum ucretler konusunda gorusebilirmiyiz??
İyi gunler pastacilik ve kurabiye kursuna katilmak istiyorum ucretler hakkinda konusabilirniyizz
lütfen kurabiye kursunun zamanın ajandaya kaydermisiniz katılmak istiyorumda
Çikolata kursuna katılmak istiyorum size nasil ulaşırım