Şeker Hamurlu Pasta ve Kurabiye ve Butik Çikolata



 Şeker Hamurlu Temel Pastacılık
* Pastacılıkta kullanılan ekipmanların tanıtımı
* Kaplamaya uygun pandispanya yapımı
* Pastacı kremasının yapımı
* Kekin katlandırılması, pastacı kreması ve iç malzeme ile pastanın oluşturulması
* Şeker hamuru renklendirilmesi ve kaplamaya uygun hale getirilmesi
* Pastanın kaplanması
* Temel süsleme teknikleri ile pastanın süslenmesi
* Kalıp, patchwork ve benzeri malzeme kullanımı ve püf noktalar
* Malzeme temini temel bilgiler

 Şeker Hamurlu Kurabiye Yapım 
* Kurabiye hamurunun hazırlanması
* Kalıplar ile kesilerek pişirilmesi
* Temel süsleme teknikleri
* Malzeme kullanımı ve püf noktalar
* Şeker hamuru ile kurabiyelerin kaplanması


 Çikolata Yapım 
* Çikolata yapımı ile ilgili kullanılan malzemelerin tanıtımı
* Çikolatanın işlenmeye uygun hale getirilmesi (Temperleme)
* Roches yapımı
* Dolgu çikolata yapımı
* Kalıp çikolata yapımı
* Truf yapımı

Kategoriler: . Sık kullanılanlara ekle.

Şeker Hamurlu Pasta ve Kurabiye ve Butik Çikolata için 5 Yorum

  1. Adsız says:

    bu 250 milyon dediğiniz ücret kişi başına ücretmi yoksa 3 kişinin ücreti mi? Birde kursu nerede veriyorsunuz pastanede mi yoksa atelyeniz mi var?

  2. zeynep says:

    İyi gunler ben pastacilik ve kurabiye kursuna katilmak istiyorum ucretler konusunda gorusebilirmiyiz??

  3. zeynep says:

    İyi gunler pastacilik ve kurabiye kursuna katilmak istiyorum ucretler hakkinda konusabilirniyizz

  4. lütfen kurabiye kursunun zamanın ajandaya kaydermisiniz katılmak istiyorumda

  5. Unknown says:

    Çikolata kursuna katılmak istiyorum size nasil ulaşırım

SEN DE YORUM YAZ

Yorumunuz için şimdiden çok çoook teşekkür ederim ;) Mutlu günler dilerim..Sevgiler..(Çiğdem Acar)

Ajandam