Yelkenli Pasta

Hafta sonu sevgili dayıcığımın doğum gününü kutladık. Dayıma hediye olarak onun sevdiği şeyleri resimlediğim bir kurabiye kutusu hazırlamıştım. (Kurabiyeler de bir sonraki kayıtta gelecek (: )Pasta yapmaya zamanım olmayacaktı. Ama pasta yapmamak gene içime sinmeyince cumartesi geç saatlerde hızla bir pasta hazırladım pazar günü için. Pandispanyamı daha önce pişirmiştim. Tasarımı kafamda vardı dayımın hayal ettiği tekneyi (aslında yatı) yapmak istiyordum ama çok da zamanım yoktu. Saat çok geç olmuştu ve bütün gün çok yorulmuştum. Ben de yarım saat içinde bu pastayı hazırladım. Yelkenlinin modellemesi çok da içime sinmese de pastanın rengi ve genel görünüşünü beğendim. Dayıcığımın pastayı görünce yüzündeki tebessüm çoook ama çoooook hoşuma gitti :) İyi ki doğdun dayıcığım... İyi ki varsın...

Kategoriler: ,,. Sık kullanılanlara ekle.

Yelkenli Pasta için 2 Yorum

  1. eline sağlık canımcım. ne zamandır bakamıyordum ben bu pasta işlerine yeni gördüm:) Kurabiyeler de pasta da çok güzel olmuş:)Ayvalığa gitsekkkk:)

  2. Canımmm yaaa teşekkür ederim :) Pasta çok içime sinmese de kurabiyelerden vakit bulduğum kadarıyla yaptım :) Ayy ben de çok özledim Ayvalık'ı keşke gitsek :))

SEN DE YORUM YAZ

Yorumunuz için şimdiden çok çoook teşekkür ederim ;) Mutlu günler dilerim..Sevgiler..(Çiğdem Acar)

Ajandam