Deniz Temalı 1 Yaş Pastası

Sevgili Burcu Hanım'la tanışmamız çook keyifliydi. Kendisi beni bir telaş aradı ve diş buğdayı kurabiyesi ve pastası istedi hem de aynı güne! Tabi ben yetişmez o yetişir derken ertesi gün yapmaya karar verdi diş buğdayını ve ben de pastasını yetiştirdim. Daha sonra diş buğdayı pastasını görüp beğenen yiğeni için de küçük bir pasta istedi benden. Kendisi için yaptığım diş buğdayı pastasına buradan ve yiğeni için yaptığım mickey mouse'lu pastaya buradan ulaşabilirsiniz.

Ve daha sonra oğlu Alp için 1 yaş pastası istedi benden o kadar yoğun bir tarihte istedi ki ama kıramadım kendisini ve benim için gerçekten özel bir tasarım olan bu pastayı tasarladım. Tüm tasarımlarımı seviyorum severek yapıyorum ama bu pastadaki deniz yosunlarını ve kayasını özel teknikle yaptım. Ve kendisi de akşam bana mesaj çekip pastayı çook beğendiğini söyleyince rahat bir ohh çektim ve gene mükemmel bir tebessüm düştü yüzüme her pastadan sonra olduğu gibi...
Bakalım Alp Tuna'nın 1 yaş pastasını beğenecek misiniz?
Alp Tuna'nın ilk yaşını kutluyor, nice sağlıklı, mutlu yaşlar diliyorum.








Kategoriler: , , , , | Sen de yorum yaz

Diş Buğdayı Ürünleri

Gene diş buğdayı ürünlerimle karşınızdayım. Ne çok sevildi diş buğdayı ürünlerim. Çook hoşuma gidiyor bu durum. Ama yeni ürünler de yapmak istiyorum tabii ki. Neyse şimdi gelelim ne zamandır yayınlamadığım diş buğdayı partilerine ve bu ürünlere...

Öncelikle Hakkari'den Sevgili Gülizar Hanım'ın oğlu Davut için hazırladığım diş buğdayı ürünlerini göstermek isterim. Gülizar Hanım'a ürünlerin sorunsuz ulaşması beni çook mutlu etti. Kendisinin teşekkürü ve beğenisi ise daha da çok mutlu etti. Davut'un diğer tüm dişlerinin de sağlıkla çıkmasını diliyorum.
Bu arada ürün listeme yeni ürünler eklendi.
Özel resimli etiketli peçeteler, süslü cam buğday kaseleri yerine, plastik süslü buğday kaseleri.
İşte ürünlerimiz...

Tüm ürünlerin tasarımları tamamen şahsıma ait olup dilediğiniz şekilde renk, yazı, kurdele, boyut ve malzeme değişebilmektedir.

  Etiket tasarımları tamamen şahsıma ait olup dilediğiniz şekilde resim, yazı, renk, boyut değişebilmektedir.

Özel Resimli Etiketli Peçeteler



Süslü Plastik Diş Buğdayı Kaseleri


 
Çıkacak Olan 32 Dişi Simgeleyen Buğdaylı Özel Taç


Diş Buğdayı Parti Davetiyeleri
 



Diş Buğdayı Magnetleri


Ve şimdi sırada Sevgili Nurdan Hanım'ın oğlu Artun için hazırladığım diş buğdayı ürünleri..Sevgili Artun'un da tüm dişlerinin sağlıkla ve kolaylıkla çıkmasını diliyorum.

Diş Buğdayı Kapı Süsü


Diş Buğdayı Magnetleri


Diş Buğdayı Çocuklar için Hediyelik Diş Fırçaları


Nedense erkek bebek bolluğu mu var bu sene bilmiyorum ama neredeyse çok az kız bebek için ürün hazırlayabildim bu sene. O ürünler de ya magnetti ya da pastaydı. Pastaları da yayınlıyorum zaten zamanı geldikçe. Ve ben de burada kız bebek için hazırlamış olduğum magnetleri göstermek istedim.



Kategoriler: , | Sen de yorum yaz

Diş Buğdayı Pastası ve "Dişim Çıktı" Banner

Gene bir diş buğdayı pastası ile karşınızdayım. O kadar çok diş buğdayı ürünü yaptım ki... Sizden gelen bu ilgiye ve ürünlerimi beğenmenize çook ama çook sevindimç Teşekkür ederim.
Bu pasta da aslında mayıs ayı içerisinde yapmış olduğum bir pastaydı. Gene geç kaldım yayınlamakta yani. Pastamız sevgili Aslı Hanım'ın oğlu Poyraz'ın diş buğdayı partisi içindi. Pasta ile beraber daha önce yapmış olduklarıma benzer "Dişim Çıktı" Banner, kurabiye ve taç da hazırladım. Önceki örneklere buradan ulaşabilirsiniz.
Poyraz'ın tüm dişlerinin sağlıkla çıkmasını diliyorum..
Ve işte pastamızla karşınızdayım.





Kategoriler: , , , , | Sen de yorum yaz

Gül Topu Pasta

Herkese yeniden merhaba, tam diyorum bütün yaptığım pastaları artık ertesi gün ekleyeceğim diye. Ama bir türlü sözümü tutamıyorum. Zamansızlık mı diyeyim ihmalkarlık mı diyeyim. Aslında hala Nisan ayından kalan yayınlamadığım pastam var. Hele de oğlumun 1 yaş doğum gününü kutladık ki nelerrr yaptım nelerr.. Yakın zamanda inşallah hepsini bir bir yayınlayacağım. İşte şimdi size önceki postlarda yayınladığım minnie mouse pastalarımla aynı güne denk gelen kolay olsun çabuk bitsin diye düşündüğüm ama beni saatlerce oyalayan bir pastamı sunuyorum bu pastam biricik yengem ve canım anneannem içindi. Yakın tarihlerde olan doğum günlerini tek bir ortak günde kutlamaya karar verince ben de böyle bir pasta yapayım istedim. Bakalım beğenecek misiniz?



Kategoriler: , , , , , | Sen de yorum yaz

Ajandam