Pastacılık Malzemelerimi Nereden Alıyorum - 1

Pastacılıkla uğraşmayı gerçekten çok seviyorum. Sadece güzel pastalar ortaya çıkarabilmek için değil yeni yeni insanlar tanımak, blog arkadaşlarımın olması.. Bu öyle bir dünya ki herkes bu dünyanın güzelliklerinin farkında, tanıştığım, tanıdığım herkes sevecen, içten, samimi ve bir o kadar da yardımsever. Çok güzel paylaşımlar içerisindeyiz diye düşünüyorum.

İşte bu insanlardan birisi de sitesini ( www.pastakalip.com)  malzeme için keşfettiğim Şule Hanım. Kendisiyle yüzyüze tanışmasam da gerek e-posta ile gerekse telefonla haberleşmelerimizde bana çok çok yardımcı olan biri. Ben pastacılık malzemelerimin bir kısmını ondan alıyorum. Bir gün öncesinde verdiğim bir sipariş ertesi gün sorunsuz bir şekilde elimde oluyor. Kendisine buradan çok çok teşekkürlerimi ve sevgilerimi iletmek istiyorum..

Siz de malzemelerinizi Şule Hanım'dan güvenle temin edebilirsiniz..

Kategoriler: . Sık kullanılanlara ekle.

Pastacılık Malzemelerimi Nereden Alıyorum - 1 için 1 Yorum

  1. Adsız says:

    şule hanım gerçektende harika bir insan her konuda yardımcı oluyor.istanbulda olmama rağmen küçük çocuğum olduğundan eminönüne herzaman gidemiyorum şule hanımda hemen bir telefonla sitesinin güvenlik kısmına bırakıyor malzemeleri oradan geçtiğimde alıyorum malzemeleri daha yüzyüze karşılaşmak nasip olmadı ama en yakın zamanda tanışacağım kendisiyle teşekkürler şulecim


    www.pastakalip.com

SEN DE YORUM YAZ

Yorumunuz için şimdiden çok çoook teşekkür ederim ;) Mutlu günler dilerim..Sevgiler..(Çiğdem Acar)

Ajandam