Mickey Mouse ve Arkadaşları Pastası

Arka arkaya gelen 3 pasta siparişimi de tamamlamış ve pastaları teslim etmiş bulunmaktayım. Pastalarımı  sahiplerine teslim edip yüzlerindeki tebessümü gördüğümden beri yüzüme kocaman bir gülümseme yayılmış bir şekilde geziniyorum evde :) Darısı diğer siparişlerime..

Bu pastamız da sevgili Gonca Hanım'ın oğlu Kaan için hazırladığım birinci pastaydı. Bu pasta öğlen; bir sonraki kaydımda ekleyeceğim pasta da akşam kesilecekti. Gonca Hanım'ın isteği üzerine pastanın pandispanyası kakaolu pandispanya, içi kakaolu krema, muz,çilek ve kivi parçalı. Mickey Mouse ve arkadaşlarının karakterlerini çalıştım pastada. Onların bebek hallerini yaptım. Umarım Kaan'cık da beğenmiştir. Nice yıllara Kaan'cım..

Kategoriler: ,,,. Sık kullanılanlara ekle.

Mickey Mouse ve Arkadaşları Pastası için 2 Yorum

  1. Unknown says:

    Ellerine, zevkine saglik canim... Cok sevimli olmus pastan, mahsuru yoksa sorabilir miyim, icine hangi tür pandispanya ve krema kullandin??? Sevgilerimle kolay gelsinnnnn...

  2. Canım ne mahsuru var tam tersine yazmayı unutmuşum hatırlatmana sevindim. Pasta sahibi Gonca Hanım'ın isteği üzerine kakaolu pandispanya, kakaolu krema, muz,çilek ve kivi parçacıklı oldu bu pasta.

SEN DE YORUM YAZ

Yorumunuz için şimdiden çok çoook teşekkür ederim ;) Mutlu günler dilerim..Sevgiler..(Çiğdem Acar)

Ajandam