Anneler Günü Pastası: Çiçek Sepeti Pasta

Veee işte çok değişik ama bir o kadar da beğenilen bir pasta ile karşınızdayım :) Sanırım her yaptığım pasta da kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Daha önümde çoook uzun bir yol var ama kısa sürede bu noktalara kadar gelebildiğim için de kendimle gurur duyuyorum sanırım emeklerimin çabalarımın karşılığını almaya başladım. Bu pastayı da her pastamda olduğu gibi zevkle yaptım. Sağolsun yanımda Özlemcim vardı da beraber tamamladık pastamızı. Bakalım siz de beğenecek misiniz?






Kategoriler: ,,,. Sık kullanılanlara ekle.

Anneler Günü Pastası: Çiçek Sepeti Pasta için 6 Yorum

  1. Çiğdemciğim bu gerçekten çok harika olmuş.. Usta bir pastacının elinden çıktığı belli :)) Yeni yeni hayallerinin pastaya dönüştüğü günleri sabırsızlıkla bekliyorum..

    Sevgiler,

    POLLY the cook

  2. Canımmmm, fotoğraflar da süpper olmuş:)
    Bu arada uzun zamandır yapamadığım ama hep yapmak istediğim süsleme işine yardım (beni yormamak adına sen herşeyi tamamlamışsın ellerine sağlık)için beni çağırdığın için teşekkürler;) Umarım bundan sonra kendim de yapabilirim:)

  3. Çiğdem harika olmuş! Ellerine sağlık...

  4. *POLLY the cook* Canım çoook çook teşekkür ederim. Kendim için usta diyemem daha çoook fırın ekmek yemem lazım ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum o yolda ilerlediğimi düşünüyorum en azından. Ama böyle düşündüğün için çok teşekkür ederim. Umarım bundan sonraki pastalarımda da pastalarımı beğenenleri hayal kırıklığına uğratmam.

    *Özlem* Canım benimmmm seninle vakit geçirmek beraber pasta süslemek çoook çook zevkli. Sen pastalara geri döndüğünde eminim çoook daha güzel şeyler yapacağız..

    *Kırmızı Mutfak* Beğenmenize gerçekten çok çok sevindim. Yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim :)

    Sevgiler gönderiyorum...

  5. şekerriiim ödülün vaaarr :)
    http://balgozlukiz.blogspot.com/2010/05/ilk-odulum.html

  6. yeşim says:

    harika bir çalışma...muhteşem ...muhteşem....enerji depolamaya geldim...canım...maşallah barikallah...rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun...hayırlı cumalar diliyor çok öpüyorum tatlı yanaklarından ...sevgiler...

SEN DE YORUM YAZ

Yorumunuz için şimdiden çok çoook teşekkür ederim ;) Mutlu günler dilerim..Sevgiler..(Çiğdem Acar)

Ajandam