Winx Bloom Pastası

Yoğun, yorgun ama bir o kadar keyifli ve mutlu bir haftanın daha sonuna geldim. Eşimin iş arkadaşı kızı Elif için doğum günü pastası istedi bugüne yetişmesi gereken. Ve kızının pastanın üzerinde Winx'in Bloom karakterini görmek istediğini belirtti. Ben de biraz araştırma yaptıktan sonra kafamdaki tasarımı yansıtmaya başladım dün akşam ve ortaya işte bu pasta çıktı. Umarım Elif'ciğim pastasını beğenir ve mutlu olur. Nice yıllara Elif'ciğim.. İşte pastam..


  
  
  


Kategoriler: ,,,. Sık kullanılanlara ekle.

Winx Bloom Pastası için 10 Yorum

  1. Canımcımmm ellerine sağlık, çok güzel olmuş pastan:)
    karakter süpperrrrr;)

  2. Canımmm teşekkür ederim :) Bloom karakteri epey bir uğraştırdı beni ama içime sindi ;)

  3. cigdemcim ellerine saglık bayıdım pastana cok güzel

  4. Teşekkür ederim Meralcim beğenmene çok sevindimmm :)

  5. Merhaba ben geldim..Pasta nefis olmuş.Ellerine sağlık canım.Sevgiler bıraktım.

  6. Hoşgeldinnnn Yeşimmm :) Seni gördüğüme çok sevindim :) Ben de sevgiler gönderiyorum

  7. Adsız says:

    MRH SOYADINIZI GÖRÜNCE MERAK ETTİM.KIVRAK EŞİNİZ SOYADI GALİBA.EŞİNİZ NERELİ BENİM EVLENMEDEN ÖNCEKİ SOYADIMDA.AYRICA ELLERİNİZE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ PASTANIZ.BLOG SAYESİNDE AKRABAMI BULURMUŞUM BİRDE:))))))))))

  8. Merhaba Ceylan Hanım yorumunuza çok mutlu oldum. Evet eşimden gelen soyadım "Kıvrak". Kendisi Hatay-İskenderunludur. Belki akrabalık vardır siz nerelisiniz? Akraba olsak veya olmasak bile sizin bloğunuzu keşfetmek sizinle tanışmak çok güzel. Pastamı beğendiğinize sevindim. Size izleyici oldum. Sevgiler...

  9. Adsız says:

    mrh ayy çok sevindim eşinize sorun bakalım ben krıkhanlıyım emin kıvrak'ın kızıyım tanırmı??kırıkhan saylak köyünden.doğma büyüme iskenderundaydım 7 senedir bursadayım...ay bak heyecanlandım:))))))

  10. Merhaba sordum eşime o bilmiyormuş da Remzi Baba'ya sormuş. Remzi Baba Saylak köyünden sadece Tayfun Ünal Kıvrak'ı tanıyormuş ama akrabalık yokmuş maalesef :(

SEN DE YORUM YAZ

Yorumunuz için şimdiden çok çoook teşekkür ederim ;) Mutlu günler dilerim..Sevgiler..(Çiğdem Acar)

Ajandam