Doğum Günü Pastası

Merhabalarrrr,
Bir haftayı daha sonlandırırken geçtiğimiz hafta sonu teslim ettiğim son çalışmamı da bloğuma ekleyeyim dedim :) Bu pastam da şirin mi şirin 1 yaşına girmiş kızımız Elif'in pastasıydı. Elif'ciğime nice sağlıklı, mutlu yaşlar diliyorum.

Herkese mutlu bir hafta sonları ve güzel günler dilerim... Sevgilerr...

Kategoriler: , | 2 Yorum

Çiçekli Pasta: Eşimin Doğum Günü Pastası..

Eşimin pastasını yayınlamak benim için çok çok mutluluk verici. Aslında onun için elektronik devre modellemesi yapmak istemiştim. (Bitanecik kocam devreler içinde yaşıyor da :) ) Ama pasta siparişim vardı ve devre modellemesi yetişmeyecekti. Seneye yaparım inşallah :).
Bitanem iyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın, iyi ki benim eşimsin..Nice sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum sana sevdiklerinle ve tabii ki benle beraber :))






Kategoriler: , | 2 Yorum

Bayanlara Özel Kurabiye

Geçen hafta çoook ama çook yoğun  bir hafta geçirdim. Bir sürü çalışma bir sürü resim birikti. Hepsini birden hemen eklemek istemedim. Yavaş yavaş tadını çıkara çıkara ekleyeceğim :).. Bakalım bu kurabiye çalışmalarımı beğenecek misiniz?

 (Türkiyenin her yerine kurabiye gönderilir.)

Kategoriler: , | 3 Yorum

Doğum Günü Pastası: Çiçekli Pasta

Bu hafta çok hareketli geçiyor benim için hiç durmuyorum akşamları seri üretime geçtim sanırım ;) Yoğunluktan biraz da geç kaldığım bir pastaydı bu pasta aslında. Birtanecik yengem ve anneannemin doğum günleriydi geçen hafta ama kutlayamamıştık. Ben de bu akşam kutlamak üzere kendileri de birer çiçek olduğu için bol çiçekli ve nazar boncuklu bir pasta yapmak istedim. Pastanın içi krokanlı, karamelli kremalı. Yengemin de anneannemin de yeni yaşını kutluyor sağlıklı ve mutlu ve de hep beraber nice yıllar diliyorum :)..


(Bu arada yumuşak g'nin şapkasını unutmuşum sonradan farkettim malzemelerimi kaldırmıştım. (: )

Kategoriler: , | 4 Yorum

Ben 10 Pastası

Canım arkadaşım Figenciğimin oğlu Ege'nin doğum günü bugün :) Ben de ona Ben 10 li bir pasta hazırladım. Ege'cim umarım pastasını beğenir. Nice sağlıklı, mutlu yaşlar, mutlu yıllar diliyorum Ege'cim sana. İyi ki doğmuşsun :) Figen'cim sen de iyi ki doğurmuşsun ;)

Kategoriler: , , , | Sen de yorum yaz

Doğumgünü Pastası

Canım arkadaşım Figenciğimin kızı Dila ve oğlu Ege için bir doğum günü pastası hazırladım. Dün akşam işten gelince başladım pastamı hazırlamaya, bugün öğlen de teslim ettim. Figen'le günler öncesinden başlamıştık tasarımı konusunda konuşmaya ve sonuçta böyle cıvıl cıvıl pastel tonlarda bir pasta çıktı ortaya. Dila ve Ege'ye sağlıklı ve mutlu yıllar, mutlu yaşlar diliyorum.

Kategoriler: , | 4 Yorum

Doğum Günü Hediyesi : Kişiye Özel Kurabiye

Dayıma hazırladığım doğum günü pastasını dün yayınlamıştım. Dayıma, onun hayatta sevdiği, zevk aldığı şeylerden oluşan özel bir kurabiye seti hazırladım. Kurabiye kutusunu dayıma verirken bile resmen ellerim titredi heyecandan. Yüzündeki mutlu ifadeyi görmek çooook mutlu etti beni. Bu ikinci kurabiye çalışmam oldu. İlki yılbaşı kurabiyeleriydi. Kurabiye süslemek gerçekten göründüğünden de zor iş. Çok çok minik parçalarla çalışıldığından epey zaman alıyor. Umarım başarılı olmuşumdur. Yorumlarınızı bekliyorum..


Kategoriler: , | 2 Yorum

Ajandam