Keman Pasta

Canım kuzenim, birtanecik kardeşimin doğum günü bugün. Tabii ki pastasını ben hazırladım. Önce kafamda bir kaç tasarım oluşturmuştum sonra öyle bir tasarım aklıma geldi ki hemen işe koyuldum.

Canım benim kendisi o kadar güzel keman çalıyor ki... Ve uzun süredir de el yapımı bir keman istiyordu. Her ne kadar çalamayacak olsa da el yapımı olsun ben yapayım dedim ve yaptım :) Umarım beğenmiştir benim tatlişkom. Pastanın içi kakaolu pandispanya, kakaolu ve bitter çikolatalı krema ve fıstıklı çikolata drajeden oluşuyor.

Nice sağlıklı, nice mutlu yaşların olsun fıstıkım. Kendin kadar güzel bir hayatın olsun.. Seni çoook ama çok seviyorum. İyi ki doğmuşsun bebeğim, iyi ki varsın!

Not: Nota kağıdı "Happy Birthday" şarkısının gerçek notasıdır. Yenilebilir şeker hamuruna yenilebilir kalemle elle yazılmıştır. Kalıp veya baskı kullanılmamıştır.

Kategoriler: ,. Sık kullanılanlara ekle.

Keman Pasta için 7 Yorum

  1. Unknown says:

    Baayyiillldimmm.... Kemana da, nota kagidina da, cicege de bayildim.... ELlerine saglik canim benim, yegenine de nice mutlu yillar diliyorum... Sevgilerimle,,,

  2. Bayıldım, keman harika sen de pasta virtiözüsün. Tebrikler ve sevgiler...

  3. çiğdemcim bu ne maharet yahu.inan sen de gezerken kendim pasta yapıyorum demeye utanıyorum.süpersin biliyor musun.ellerine sağlık.gerçek bir şaheser bence...

  4. *Münster* Canım benim beğenmene çok sevindim. Çiçeklerim senin çiçeklerin gibi olmasa da bişiler yapmaya çalışıyorum. Güzel dileklerin için teşekkür ederim :)

    *Zencefil ve Tarçın* Böylesine güzel bir yorum için çok teşekkür ederim. Beni çok gururlandırdınız. Daha yolun çok başındayım. Daha da güzel pastalar yapabilmek için çabalıyorum. Tekrar teşekkürler.

    *mintinin mutfağı* canım ne demek sen de çok çok güzel pastalar yapıyorsun. Beğenmene çok sevindim inan ki. Çok teşekkür ederim

  5. Ozlem says:

    merhaba..Blogunuzu damalı pasta tarifi ararken buldum. Ne şirin bir blog :) Sitenizi gezdim çalışmalarınıza baktım. Bugünlerde bol bol site gezip şeker hamurlu gum paste'li pastalara bakıyorum. Çalışmalarınız çok güzel. Ben de işin başındayım, umarım ilerde sizin gibi güzel çalışmalar yaparım. Ankara'da olmanıza da ayrı bir sevindim.Şu an Amerika'dayım, seneye kısmetse döneceğiz yurdumuza Ankaramıza :) Görüşürüz belki.Kafama takılan şeyleri sormak için çalarım kapınızı.Sevgilerle..

  6. Adsız says:

    bnde 11 yaşında kemancı olduğum için keman olan herşey mükemmelime harikalar öteme gidiyor ve bununda hakkını vermişsin pastası böyleyse gerçeği hayaal edilemez şekilde mükemmel yaparsın ayrıca dahada ayrıntılı yazar mısın tarifini bnde annemle birlikta yapmayı çok istiyorum doğum günüm için

  7. Adsız says:

    ne kadara yapıyosunuz acaba

SEN DE YORUM YAZ

Yorumunuz için şimdiden çok çoook teşekkür ederim ;) Mutlu günler dilerim..Sevgiler..(Çiğdem Acar)

Ajandam