Kardeşler Günü Pastamız ;) - Karaorman Pastası

Evet evet başlığımı yanlış okumadınız! İşte karşınızda "Kardeşler Günü" pastamız.. O gün de nereden çıktı dediğinizi duyar gibiyim :)) Anlatayım efendim.. Şöyle ki benim bir tanecik dayımın şeker mi şeker dünyalar tatlısı bir tanecik kızı var. İkimizin de tek çocuk olması nedeniyle ve birbirimize çok bağlı olmamız nedeniyle kuzenlik ilişkimizi kardeşliğe çevirdik ve kardeşler günü kutlamaya karar verdik. Bu günü de ikimizin doğum günlerimizin ortasına gelen 19 Ağustos gününü seçtik ve 6 senedir her gün bu günü kutlar, birbirimize ufak hediyeler veririz. İşte bugün de bize özel lezzetli mi lezzetli bir pasta yapayım istedim ve dün akşam bu vişneli pastamız çıktı ortaya. Bir diğer adıyla Karaorman Pastası. Pandispanyası kakaolu pandispanya, içi de beyaz krema ve vişneden oluşuyor. Bakalım beğenecek misiniz?


Kategoriler: ,. Sık kullanılanlara ekle.

Kardeşler Günü Pastamız ;) - Karaorman Pastası için 5 Yorum

  1. Alev'le boole bir gun kutladıgınızı burdan ogrendim,ama ne guzel :) pastaya lafım yok ama icini ve tadını cook merak ediyorum :)

  2. Canım nefissssssssss..harika ...bayıldım.Ellerine sağlık.Sevgiler..

  3. *balgözlükız* Tuğçe'cim evet Alev'le böyle bir gün kutluyoruz biz :) Kardeşlerimiz olmayınca birbirimize kardeş olduk :) Beğenmene çok sevindim ayrıca. Tadını da bugün tadacaklar yorumları sana söylerim. Ama çok da merak etme kilo bunlar di mi ;))

    *paşakızı mutfakta* Yeşimcim beğenmene çok sevindim :) Sevgiler gönderiyorum

  4. Bahar says:

    Hımm nefis görünüyor. Akşamı iple çekiyorum. Her zamanki gibi buda çok lezzetlidir eminim. Ellerine sağlık

  5. *Bahar* Hmmm beğendin mi şeker :) Ben yaparım da tadı da kötü olur mu hiç :P haha :))

SEN DE YORUM YAZ

Yorumunuz için şimdiden çok çoook teşekkür ederim ;) Mutlu günler dilerim..Sevgiler..(Çiğdem Acar)

Ajandam