Baby Tv Karakterleri'nin Şirin Kurabiyeleri :)

Ben geldimmmmmm :) Tatile gittim geldim. Geldikten sonra çalıştım çalıştım kurabiye yaptım ve işte sonunda size merhaba diyebildim.
Bu sefer gene çok keyifli bir çalışma yaptım. Her zamankinden çoook çok farklıydı ama çook eğlenceliydi benim için :) Bebek kurabiyelerini yaptığım canım arkadaşım Esra'nın ablasının arkadaşı Hürriyet Hanım benden tatlı mı tatlı oğlu Alp'in 1 yaş doğum günü partisi için kurabiye yapmamı istedi. Nasıl yapalım derken kendisi kurabiyelerin tasarımını Alp'in Baby Tv'deki çok sevdiği karakterlerden olmasını önerdi. Açıkçası fikir benim de çok hoşuma gitti ve başladım araştırmaya. Veee sonunda bu şirin renkli kurabiyeler çıktı ortaya. Umarım Alp'cim de beğenir :) Ona sağlıklı, mutlu nice yıllar diliyorum :)

Pim & Pimba
 Bath Tubies


Kategoriler: ,,,,. Sık kullanılanlara ekle.

Baby Tv Karakterleri'nin Şirin Kurabiyeleri :) için 3 Yorum

  1. Canım ellerine sağlık:)

    Çok şeker mi şeker bir çalışma olmuş. Artık benim de ilgi alanlarıma girecek bunlar yakında:)

  2. Hurriyet says:

    Çiğdem'cim ,gerçekten kurabiyeler muhteşemdi..Aynı zamanda lezzetli..Herkes de çoook beğendi..Tabii Alp'de ellerine sağlık..
    Hassasiyetin ve emeğin için teşekkürler..

    Hürriyet

  3. Hürriyet'cim bu güzel yorumun, bana güvenin için sonsuz teşekkürler. Beğenmene çoook ama çok sevindim. Tekrar Alp'e nice sağlıklı, mutlu yaşlar diliyorum canım. Kucak dolusu sevgiler..

SEN DE YORUM YAZ

Yorumunuz için şimdiden çok çoook teşekkür ederim ;) Mutlu günler dilerim..Sevgiler..(Çiğdem Acar)

Ajandam