Oğlundan Babasına Kurabiyeler

Sevgili Aytül Hanım benden eşinin doğum günü için kurabiyeler yapmamı istedi. Teması biricik oğulları Kerem'den babasına hediye şeklinde olacaktı. Aytül Hanım aslında renkleri tasarımı kafasında belirlemişti zaten bana da istediklerini kurabiyelere yansıtmak düştü sadece. İnanın çok keyif aldım bu çalışmayı yaparken. Ambalajı da benim tasarımıma bırakması daha bir hoşuma gitti açıkçası. Umarım siz de beğenirsiniz. Aytül Hanım'ın eşine de eşi ve oğluyla birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum..



Kategoriler: , , | 1 Yorum

HELLO KİTTY PASTA

Sonunda Hello Kitty'li bir pasta yapabildim. Hep çok istedim Hello Kitty li pasta yapmak. Bir türlü kısmet olmamıştı. Çok sevimli oluyor Hello Kitty pastaları bence.
Daha önce 1 yaş pastasını hazırladığım, canım arkadaşım Figen'in biricik yeğeni Elif, için hazırladım bu şirin 3 yaş pastasını. Geçen sene hamileliğim nedeniyle 2 yaş pastasını yapamamıştım ama bu sene 3. yaş günü için pastasını yapabildim. Çok keyif aldım her zamanki gibi. Umarım Elif'cik de beğenmiştir kendi pastasını. Elif'ciğime sağlıklı, mutlu nice yaşlar diliyorum.
Pastamız 25 kişilikti.



Kategoriler: , , , , | 1 Yorum

Beşiktaş Stadyumu Pasta

Öncelikle bu pasta fikri için Şükran-Baki Polat çiftine bir kez daha teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Baki Bey bu tasarımı internette Deniz'in Mutfağı isimli blogda görmüş ve onun bir benzerini yapmamı istedi benden. Tabi buradan Deniz'in Mutfağı'na teşekkürlerimi iletiyorum.
Tabi ben de aynı tasarım olmasın diye bir kaç değişiklik yaptım figürlerde, tente ekledim, ışık ekledim. Tabi sponsoru Toyota olduğu için Toyota amblemi ekledim. Çim sahayı gerçeğine biraz daha yakın çalışmaya çalıştım. Ve en önemlisi de gururla söylüyorum ki tüm amlemler sadece ve sadece el ile yapıldı yani pirinç kağıdına baskı değil bunu da belirtmeden geçemeyeceğim maalesef :) (Yanlış anlaşılma olmasın çok megaloman olmadım hiç bir zaman sadece çok emek sarfettiğim için dip not olarak belirtmek istedim)
Ve işte Beşiktaş Stadyumu Pastamız...Pastamız 30 kişilikti..



Kategoriler: , , , , | 2 Yorum

Diş Buğdayı Magnetleri

Bu işi seviyorum :) En çok da yeni yeni insanlarla tanışmayı, özel günlerinin mutluluğunu paylaşmayı seviyorum. Gene çok tatlı bir bayanla tanıştım. Gülser Hanım.. Kendisi gördüğüm kadarıyla çok ilgili, torununu çok seven ve araştırmacı bir anneanne :) Aynı bizim anneannemiz gibi yani ;) İnternette torunu Duru için diş partisi araştırması yaparken bulmuş beni. Tabi biraz geç kaldığı için ve ertesi gün diş buğdayı yapacakları için pastasını ve kurabiyelerini yapamadım sevgili Duru'nun ama elimde önceden hazırladığım magnetler olduğu için bir çırpıda etiketlerini hazırlayıp magnet verebildim Gülser Hanım'a. Umarım kendileri de beğenmiştir magnetleri. Duru'nun dişlerini tebrik ediyor, diğer dişlerinin de sağlıkla ve kolaylıkla çıkmasını diliyorum.


Kategoriler: , | 2 Yorum

Ajandam