Diş Buğdayı Ürünleri - Bade

Temmuz'dan beri bekleyen resimlerim arasında sevgili Bade'nin diş buğdayı parti ürünleri vardı. Bu sefer biraz daha farklı tarzda ürünler çalıştım. Ayrıca bir de Bade'nin resminin olacağı ayaklı bir pano istedi Bade'nin annesi benden.
Ben de tam bir kız konsepti olmasına özen göstererek bol otrişli ve süsülü çalıştım.
Bannerlar ise iki farklı tarza "Dişim Çıktı" ve "Hepinizi Isıracam" şeklindeydi :)














Kategoriler: , | Sen de yorum yaz

1 YAŞ PASTASI

Pastalarımı hızlı hızlı yayınlayacağımı söylemiştim. İşte şimdi de Haziran ayı içerisinde hazırlamış olduğum daha önce diş buğdayı kurabiyesi ve magnetleri hazırlamış olduğum Sevgili Canan Hanım'ın oğlu Emir için 1 yaş pastası hazırlamıştım.
Tasarıma Canan Hanım'ın gönderdiği örnekten yola çıkarak ve üzerinde değişiklik yaparak karar verdik.
Çok keyifle çalıştım.
Emir'ciğin ilk yaşını kutluyor ona nice sağlıklı, mutlu yaşlar diliyorum..






Kategoriler: , , , | Sen de yorum yaz

Baby Shower Pastası

Hazirandan beri yayınlanmayı bekleyen bu baby shower pastamla karşınızdayım.

Evet bloğumu oldukça ihmal ettiğimin artık cidden farkındayım. Yayınlanmayı bekleyen pastalarımı bu kadar geç yayınlamak benim de hiç hoşuma gitmiyor. Artık karar aldım hem pastalarımı hızlı hızlı yayınlayacağım hem de bloğumun temasında değişiklikler yapacağım. Gözüme oldukça karışık ve renkli gelmeye başladı bu aralar sayfam. Herşeyi bırakıp kolları sıvadım bu işe :D

Gelelim şimdiki pastamıza. Sevgili Berna Hanım'ın dediğim gibi haziran ayı içerisinde benimle iletişime geçerek arkadaşı için istemiş olduğu 30 kişilik Baby Shower pastası. Kutlamadan sonra Berna Hanım bana hem pastayı hem de pastanın lezzetini çok beğendiğini iletti. Berna Hanım'a buradan tekrar teşekkür ediyorum bu güzel yorumu için.

İnanın benim için bu yorumlar oldukça önemli. Her ürünü özenle, zevkle çalışıyorum. Her zaman bir öncekinden daha da iyi ürünler çıkarmaya çalışıyorum. Ve yaptıklarımın beğenildiğini duymak beni çok mutlu ediyor.

Ve işte pastamız...




Kategoriler: , , , | Sen de yorum yaz

Ajandam