3D Şimşek McQueen Pasta

Oğluşumun adaşına bir pasta yaptım ki sormayın. Sevgili Mehmet Hoca'mın oğlu Doruk'un 1 yaş pastasını hazırladım bu hafta sonu. Bir önceki postumda belirttiğim gibi zor bir haftasonuydu benim için ama pastalarımı zamanında yetiştirdim ve oğlum da inşallah daha iyi olacak. Kuzumu epey yordu bu hastalık.
Mehmet Hoca'm benden önce 1 şeklinde bir pasta istedi. Ben tasarımına karar vermeye çalışırken bana araba şeklinde olup olmayacağını sordu. Ben de olur tabii dedim. Dedim ama ne yapsam nasıl bir araba yapsam derken tabii ki çocukların favorisi Şimşek McQueen'i yapmaya karar verdim. İlk defa 3 boyutlu bir pasta denedim umarım başarılı olmuşumdur ve umarım sevgili Doruk'cuğum da beğenmiştir. Kendisinin ilk yaşını buradan bir kez daha kutluyor, daha nice sağlıklı, mutlu yaşları olmasını diliyorum..
Pastamız 25 kişilikti...

Kategoriler: , , , , | 4 Yorum

Diş Buğdayı Pastası ve Kurabiyeleri

Oldukça yoğun ve yorucu bir hafta sonu geçirdim aslında. Oğluşum hastalandı ateşlendi perşembe gecesi ve epey ağır grip geçiriyor. İlk defa hasta olduğu için üzüntüden ne yapacağımı şaşırdım aslında. Neyse ki şu anda biraz daha iyice. Bir yandan oğluşum hastayken bir yandan da Mehmet Hoca'mın oğlu Doruk'un 1 yaş pastasını yetiştirmeliydim. Ve cumartesi sabahı sevgili Burcu Hanım'ın telefonu geldi. Benden oğlu Alp Tuna'nın dişi için Diş Buğdayı Pastası ve Diş Buğdayı Kurabiyeleri istedi. Aslında kendisine kesinlikle yetişmeyeceğini söyledim ama onun telefondaki o tatlı ısrarlarına dayanamadım. O kadar içten, o kadar samimiydi ki dayanamadım ve ertesi güne yetiştirmeye çalışacağımı söyledim. Aslında keşke daha fazla zamanım olsaydı da daha özel bir çalışma yapabilseydim. Ama umarım beğenmiştir. Alp Tuna'nın dişlerini kutluyor daha nice dişleri olmasını diliyorum. Burcu Hanım'a da sevgilerimi gönderiyorum...
Ve işte pastamız...Pastamız 15 kişilikti.


Ve kurabiyelerimiz...

Kategoriler: , , , , , , | Sen de yorum yaz

Diş Buğdayı Kurabiyeleri ve Diş Buğdayı Magnetleri

Sevgili Canan Hanım'ın isteği üzerine oğlu Emir için diş buğdayı kurabiyeleri ve magnetleri hazırladım. Emir'ciğin daha nice dişleri olsun inşallah...


Kategoriler: , , , | Sen de yorum yaz

Diş Buğdayı Pastası

Vee işte oğluşuma hazırladığım diş buğdayı pastamı sunuyorum sizin beğenilerinize. Umarım ilerde oğlum da fotoğraflarına bakıp beğenir kendi pastasını :)




Kategoriler: , , , | 1 Yorum

Diş Buğdayı Kurabiyeleri

Oğlumun diş buğdayı kurabiyelerini özel bir stand yaparak sergilemek istedim ve tam da istediğim gibi bir stand yapmayı başardım.  İlk başta prens tacı yapmamıştım kurabiyelerime sonradan prens tacını da ekledim oğluşumun diş kurabiyelerine. Umarım siz de beğenirsiniz.



Kategoriler: , , , | 1 Yorum

Diş Buğdayı Parti Süslemeleri

Oğlumun ilk dişi çıktı. Bir iki hafta önce alt çenesindeki iki ön diş kendini göstermeye başladığında büyük bir keyifle diş buğdayı partisi hazırlıklarına başladım ve sonunda bu hafta sonu oğluma diş buğdayı partisi yaptık. En ince ayrıntısına kadar herşeyi organize edip tüm süslemeleri elimden geldiğince özenle hazırlamaya çalıştım. Her şey tam da istediğim gibi oldu çok şükür. İşte size süslemelerimden fotoğraflar...

Diş Buğdayı Parti Davetiyemiz
Diş Buğdayı Davetiye/Teething Party Invitation
Diş Buğdayı Davetiye/Teething Party Invitation


Oğluşumun Diş Buğdayı Prens Tacı (Üzerindeki buğdaylar tam 32 adet olup ilerde çıkacak tüm dişlerini temsil etmektedir.)
Diş Buğdayı Parti Kapı Süsü

Diş Buğdayı Kurabiyeleri


Diş Buğdayı Kurabiyeleri/Teething Party Cookies


Masamız maviş konsepteydi..
Diş Buğdayı Parti Masa Süsleme/Teething Party Table Organization
Diş Buğdayı Parti Masa Süsleme/Teething Party Table Organization
Diş Buğdayı Parti Masa Süsleme/Teething Party Table Organization


Diş Buğdayı Kaseleri
Diş Buğdayı Kaseleri
Diş Buğdayı Kaseleri

Gelen çocuklara hediye diş fırçaları
Gelen çocuklara hediye diş fırçaları

Lavanta Keseli Hediye Diş Buğdayı Magnetleri
Lavanta Keseli Hediye Diş Buğdayı Magnetleri
Diş Buğdayı Banner

Kategoriler: , , | Sen de yorum yaz

Ajandam