1 Yaş Pastası

İşte bir pastamı daha teslim etmenin sevinci ve heyecanı içerisindeyim. Bu pastamı daha önce anneler günü için  yaptığım Çiçek Sepeti Pasta nın sahibi sevgili Nurdan Hocamın tatlı mı tatlı kızı Ceyda'nın 1 yaşı için yaptım. Umarım Nurdan Hocam da onun tatlı kızı da (her ne kadar daha küçük olsa da ) beğenmiştir pastalarını. Ceyda'nın 1. yaş gününü kutluyor, nice sağlıklı, mutlu yaşları olmasını diliyorum.





Kategoriler: , , | 3 Yorum

İlk Cakepop Çalışmam

Duydunuz mu bilmiyorum böyle lolipop çubuklarının üstünde içi kek dışı enfes çikolata ve bir o kadar da muhteşem görüntüsü ve sevimliliğiyle süper bir atıştırmalık. Amerikada küçükten büyüğe herkesin çok sevdiği cakepopları neden denemiyorum diye düşündüm ve bu yılbaşı ilk denemeyi yapmaya karar verdim. Bitter çikolata kullandım ve sade bıraktım özel bir şekillendirme yapmadım ama bundan sonraki cakepoplarımda yeni modelleme denemeleri yapacağım ve tabii ki kesinlikle sizinle paylaşacağım :)



Kategoriler: , | Sen de yorum yaz

Yeni Yıl Pastası ve Yeni Yıl Mesajı

İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bıraktık ve yeni yıla umut ve heyecanla girdik. Herkesin yeni yılını kutluyor ve 2012 de tüm güzelliklerin sizinle olmasını diliyorum. 2011 benim için çok güzel bir yıldı canım oğlumu kucağıma aldım ben, anne oldum. Umarım 2012 de güzelliklerle dolu olur ve hepimizin tüm dilekleri, umutları gerçekleşir.

Her zamanki gibi bizim evde gerçekleşen bir yılbaşı kutlaması ve tabii ki oğluşumla beraber ilk defa.. :) Yılbaşı pastasız olur mu? Oğluşumun ilk yılbaşına yaraşır bir pasta yapmak istedim aslında. Kafamda bir model tasarlamıştım yapmayı çok istediğim ama zaman kısıtı yüzünden bu modelden vazgeçip daha klasik bir modele yöneldim. Sadece özel bir teknik kullandım pastamda eski yaptıklarıma ek olarak. Ve işte bu seneki yılbaşı pastamla yeni yılın ilk yazısını ve pastasını yayınlıyorum.

Herkese kucak dolusu sevgiler, sağlıklı ve mutlu bir 2012 diliyorum...


Kategoriler: , , | 1 Yorum

Ajandam