Bebek Kurabiyesi - Set 3

Herkese merhaba :)
Yoğun geçen bir kaç günün ardından gene çok ama çok keyifle çalıştığım bir kurabiye setiyle karşınızdayım :)
Eşimin kuzeni Burcu Abla dün doğum yaptı ve tabii ki minik Ozan'ın hoşgeldin kurabiyelerini yapmak bana düştü. Öncelikle renkler konusunda kafamda bir fikir oluştuktan sonra annemle beraber kolları sıvadık ve başladık çalışmaya.. Ve ortaya bu renkli kurabiyeler çıktı.. Bakalım beğenecek misiniz?
Ozan'a sevdikleriyle beraber sağlıklı, mutlu bir hayat diliyorum..



Kategoriler: , , , | 7 Yorum

Kardeşler Günü Pastamız ;) - Karaorman Pastası

Evet evet başlığımı yanlış okumadınız! İşte karşınızda "Kardeşler Günü" pastamız.. O gün de nereden çıktı dediğinizi duyar gibiyim :)) Anlatayım efendim.. Şöyle ki benim bir tanecik dayımın şeker mi şeker dünyalar tatlısı bir tanecik kızı var. İkimizin de tek çocuk olması nedeniyle ve birbirimize çok bağlı olmamız nedeniyle kuzenlik ilişkimizi kardeşliğe çevirdik ve kardeşler günü kutlamaya karar verdik. Bu günü de ikimizin doğum günlerimizin ortasına gelen 19 Ağustos gününü seçtik ve 6 senedir her gün bu günü kutlar, birbirimize ufak hediyeler veririz. İşte bugün de bize özel lezzetli mi lezzetli bir pasta yapayım istedim ve dün akşam bu vişneli pastamız çıktı ortaya. Bir diğer adıyla Karaorman Pastası. Pandispanyası kakaolu pandispanya, içi de beyaz krema ve vişneden oluşuyor. Bakalım beğenecek misiniz?


Kategoriler: , | 5 Yorum

Baby Tv Karakterleri'nin Şirin Kurabiyeleri :)

Ben geldimmmmmm :) Tatile gittim geldim. Geldikten sonra çalıştım çalıştım kurabiye yaptım ve işte sonunda size merhaba diyebildim.
Bu sefer gene çok keyifli bir çalışma yaptım. Her zamankinden çoook çok farklıydı ama çook eğlenceliydi benim için :) Bebek kurabiyelerini yaptığım canım arkadaşım Esra'nın ablasının arkadaşı Hürriyet Hanım benden tatlı mı tatlı oğlu Alp'in 1 yaş doğum günü partisi için kurabiye yapmamı istedi. Nasıl yapalım derken kendisi kurabiyelerin tasarımını Alp'in Baby Tv'deki çok sevdiği karakterlerden olmasını önerdi. Açıkçası fikir benim de çok hoşuma gitti ve başladım araştırmaya. Veee sonunda bu şirin renkli kurabiyeler çıktı ortaya. Umarım Alp'cim de beğenir :) Ona sağlıklı, mutlu nice yıllar diliyorum :)

Pim & Pimba
 Bath Tubies


Kategoriler: , , , , | 3 Yorum

Ajandam